Sakarya gündemine dair bakış açım.
Bu bakış açım,gözler önünde cereyan eden yaşanmışlıklar üzerine oluşmüştur..
Kimse yerel seçim sonuçları üzerinden yorum yapıp,doğru sonuç elde edeceğini zannetmesin.
Evet Sakarya’da yerel seçim kayıpları vardır,ancak kazanımlarda yok sayılamaz.
Yerel seçim sonuçları Sakarya’yerlebir konumu oluşmamıştır.
Ak Parti’nin yerle bir olma yolunu,Akyazı ve Adapazarı seçmeni kapatmıştır…
Bu sonuçlar ortadayken Ak Parti Sakarya Il başkanı Yunus Tever görevi bırakmaya yönelik yorumlar ZOR DOSTLAR COK ZOR…
Sakarya gerçeğinı Ulke yaşanmışlıklarıyla karşılaştırdığımda,karşıma Yunus Tever’in,Ak Parti Sakarya’lı seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un görevden uzaklaştırılmasinı beklemek,bana yine ZOR DOSTLAR ÇOK ZOR cümlesini kurdurtuyor.
Zorluk şundan kaynaklanıyor ! . .
Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan çok önemli tasarruf ortaya koydu..
Nedir ? ?
İstanbul Ak Parti Belediye Başkan adayı(seçim kaybeden) Murat Kurum bakanlık ödülünü aldı.
Bu önemli tasarruf ne demek ister ! !
Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan yerel seçimlerde bir hesap ,bir sorumlu aranıyorsa,hesabı da ben veririm,sorumlusu da benim demek istemiş ve tavrını net ortaya koymuştur.
Hal böyle iken ,Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın bilgisi ve direktiflerı doğrultusunda ,belirlenen tum adayları hukuka uygun eksik evraksız teslim etmeyi Başarmış olan,Sakarya’lı Ali İhsan Yavuz neden görevden el çektirilsın.
Bu gerçekler bana Ali Ihsan Yavuz ve Yunus Tever görevden alınacak beklentisinde olanlara,hiç heveslenmeyin,çok beklersiniz dostlar, çok beklersiniz cumlesini kurdurdu.
YAZAR:AKYAZISESI.COM EDİTÖRÜ
YAŞAR DURMUŞ.