Bölge Müdürümüz Önder TERZİ Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü Üretim Sahalarını Denetledi
Orman Bölge Müdürümüz Önder TERZİ, Akyazı Orman İşletme Müdürü Mehmet Onur GÜRKAN ve Güney Dokurcun Orman İşletme Şefi Mert ÇİÇEK ile birlikte Güney Dokurcun Orman İşletme Şefliği 120 Nolu Tabii Tensil bölmesinde yapılan çalışmaları kontrol etti. Tabii Tensil bölmesinde uygulanan silvikültür faaliyetlerini ve üretimi incelendi.
Bölge Müdürümüz Önder TERZİ, ardından Dokurcun ve Dedeler Orman Emvali Depolarını ziyaret ederek, orman depolarında yapılan iş ve çalışmaları denetledi.
Dokurcun ve Dedeler Orman Emvali Deposu’nu gezen Bölge Müdürümüz, emval çeşitlerini ve istifleri inceledi. Depo iç düzeni ile istif tasnif işlerinin standarda uygun olarak yapılarak değer kayıplarının önüne geçilmesinin önemli olduğunu, üretimde tekniğe ve standardizasyona uygun kaliteli emvale ağırlık verilmesini, piyasa talepleri doğrultusunda emval üretiminin önemini vurgulayarak gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı İşletme Müdürü ve ekibine teşekkür etti. Bölge Müdürümüz Önder TERZİ, çalışmaların titizlikle devamını talimatlayarak kolaylıklar diledi.