Nisan ayı Belediye Meclis toplantımızı, meclis üyelerimizin katılımları ile gerçekleştirdik.
Göreve yeniden seçilmemizin ardından 1 yılı geride bıraktık.
Akyazı’da yapılmayanları yaptığımız, ilçemizi hizmetlerle buluşturduğumuz 5 yıllık dönemimizin ardından daha fazlasını ve daha güzelini yapmak için durmadan, yorulmadan çalıştığımız bir sene oldu.
Geride bıraktığımız bir yılda;
✅ Kızılelma Millet Bahçesi Projemizde çalışmalara başladık.
✅Yahyalı Bağlantı Yolu Projemizde dolgu ve malzeme serim çalışmalarını tamamlayarak asfalta hazır hale getirdik.
✅Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Karacasu Deresi Çevre Düzenleme Projesi çalışmalarını sürdürdük.
✅Akyazı Gıda Organize Sanayi Bölgesi için ATSO ile birlikte çalışmalarımıza devam ettik.
✅Ballıkaya Spor Tesisi Projemizi tamamladık ve açılışa hazır hale getirdik.
✅Belediyemiz öz kaynakları ile 23 bin 422 ton asfalt çalışması gerçekleştirdik.
✅Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemizde 19 bin 94 ton asfalt çalışması gerçekleştirdik ve Ada Caddemizin 9 kilometrelik kısmı yenilendi.
✅Agdaş ile birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında 7 Mahallemizi doğalgaz ile buluşturduk.
✅4 Mahallemizde yapılacak spor tesisleri için çalışmalarımıza başladık.
Bu projelerimizin yanı sıra ilçemiz için planladığımız;
➡️400 araçlık Katlı Otopark
➡️Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı
➡️Belediye Hizmet Binası
Projelerimizi ilçemiz için hayata geçireceğiz. Akyazı’mızı layık olduğu noktalara taşımak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Her şey güzel Akyazı için.