HENDEK SPOR BAL LİGİ ŞANSI KOVALIYOR.

 

 

Hendekspor Tek Golle 3 Puan…

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor deplasmanda İstanbul temsilcisi Maltepespor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatırken, puanını 40’a çıkartarak play-off hattında grupta 6. sırayı korudu.

Karşılıklı ataklar ve orta saha mücadelesi şeklinde devam eden karşılaşmanın ilk yarısısında her iki takım da gol bulabilmek için yüklense de aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Her iki takımın da istekli başladığı karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla devam etti. Her iki takımın da ciddi pozisyonunun olduğu ikinci yarıda 73. dakikada atak geliştiren Hendekspor Abdülkadir’in golü ile 1-0 öne geçen taraf olurken, kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Hendekspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maltepespor: 0
Hendekspor: 1

Stad: Maltepe Hasan Polat Stadı

Hakemler: Tolga Türksever, Derya Şanlıtürk, Enes Muharrem Tektaş, Tunahan Aydemir

Maltepespor: Gürkan, Suat, Yusuf, Metehan, Ali, Burhan (Yusuf), Mahmut, Eser, Yusuf Kaan (Emirhan), Bartu, Eren (Muhammed)

Teknik Direktör: Fatih Işık

Hendekspor: Cihan, Yusuf, Muhammet (Ahmet Hasan), Abdülkadir (Muhammet Ali), Kerim, Gökhan, Ferhat, Ataberk (Yiğit Kerem), Yavuzhan, Berkay, Erden (Fikret)

Teknik Sorumlu: Turhan Sofuoğlu

Goller: Dk 73 Abdülkadir (Hendekspor)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir