MUTLU ÇETİN İMZALARI STANT. BAŞINDA TOPLADI.

 

 

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN TÜM TÜRKİYE’DE İMZA SEFERBERLİĞİ

“Kürecik kapatılsın, İsrail’de hayat dursun” çağrısı sahaya taşınıyor.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı tarafından başlatılan imza kampanyasıyla, Türkiye genelinde geniş kapsamlı bir saha çalışması hayata geçiriliyor. “Kürecik Radar Üssü kapatılsın, İsrail kör olsun, Bakü Tiflis Ceyhan Boru Hattı kapatılsın, İsrail’de hayat dursun” sloganlarıyla başlatılan kampanya kapsamında parti teşkilatları, il ve ilçe merkezlerinde kurululan standlar ile vatandaşlardan imza toplandı.
Yeniden Refah Partisi yetkilileri, kampanyanın amacının milletin vicdanını ve tepkisini güçlü bir şekilde ortaya koymak olduğunu belirterek, söz konusu çalışmanın sadece bir imza kampanyası değil, aynı zamanda toplumsal bir duruşun ifadesi olduğunu vurguladı.
YRP Akyazı ilçe başkanı Mutlu Çetin Akyazılı hemşehrilemizin Filistinli Müslüman kardeşlerimize zulm eden İsraile ve Netenyahu ya olan Tepkilerini yakinen hissettik ve abd nin Kürecik Radar üssünün kapatılmasına olan desteklerini standlarımızda gördük ara ara izdiham olacak bir kalabalığa ulaştığını görmemiz partimiz’in duruşunun ve yapmış olduğu kampanyanın hedefine ulaşacağının Mutluluğunu bizlere yaşattı. Bu kampnayaya imza atarak destek olan Tüm vatandaşlarımıza Teşekkür ediyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir