KUL HAKKINDAN KORKAN SOYKAN , HER ŞEY GÜZEL OLACAK .

Akyazı Ak Parti Belediye Başkan adayı Bilal Soykan , seçim çalışmalarında her kesime kucak açan gönül eri olarak görülmeye başladı .

Akyazı ‘ belediye Başkan adayı , Ak Partili Soykan önce tasarruf, belediyede olacak , halk gülüyor ise biz yönetenler güleceğiz .

Akyazı Ak Parti Belediye Başkan adayı Soykan Halkla buluşmalarında , tecrübe diyor , Belediye Başkanlık dönemini işaret ediyor .

Akyazı Belediye Başkanlık görevinin zorluklarını bildiği , gülüşünden anlaşılan Soykan , Akyazı Halkını güldürmek ben ve ekibimin boyun borcu olsun . Hizmetleri göreceksiniz , Akyazı ‘lılar birlikte büyüyeceğiz, birlikte güleceğiz .

Akyazı hizmet yoksunu değil, tedbiri almış , kazanan belediye , hizmet zengini Akyazı’yı birlikte göreceğiz .

Belediye Başkanlık döneminden tanınan Soykan , belediyenin tek kuruşunu beleşçilere, rantçılara, gezerken uyuyanlara değil , tüm sorumlulukları üstlenen ama, Akyazı Halkı için çalışan Başkan denecek kişi olacak . Soykan ‘a güven her geçen gün artarken, Halkı kucaklayan Başkan Soykan olarak sıktığı her el , sensiz olmaz dercesine kucak açıyor . Halkla kucaklaşmayı başaran Soykan , seçim sonucunu değil , artık Halkın güvenine layık olmanın yollarını arıyor .

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir