BİLAL SOYKAN , SEVDAM VAR . .

 

 

Akyazı kamu oyu , akyazisesi.com habersitesinin haberi ile , Ayhan Sefer üstün’ün ,Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’la buluşmasını öğrendi .

Sakarya eski Ak Parti Milletvekili Ayhan Sefer üstün ‘ün , eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’ un kuracağı , adı Huzur Parti ‘si olacacağı öğrenilen yeni partinin merkez destekçisi ve güven duyduğu isim olarak bilinir .

Akyazısesi.com haber sitesi sahibi , gazeteci Yaşar Durmuş , bu önemli buluşmanın peşini bırakmadı , görüşme sonucu hakkında bilgi edindi .

Eski gazeteci Yaşar Durmuş , Belediye Başkanı Bilal Soykan ‘ı aradı ve buluşma hakkında oluşan bilgi kirliliğini giderecek soruyu , diren Belediye Başkanı Bilal Soykan ‘a sordu ve net cevabı aldı .

Bilal Soykan görüşmesi hakkında , gazeteci Yaşar Durmuş , Ayhan Sefer Üstün ‘ün ziyareti ile alakalı bir kare resim paylaşmadın , bu durum , yeni partiye geçmeyeceğin , kulvar değişikliği yapmayacağın anlamı taşıyor dedi .

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan telefonda görüştüğü Yaşar Durmuş ‘a benim sevdam Reisimdir , başka yok diyerek , buluşmanın cevabını verdi .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir