MESUT EKREMİ DİNLEMEK !

 

 

Akyazı hakkında neler planlanıyor , ne zaman planlar uygulamaya geçecek ?

Akyazı kalkınma mahlesi ne olacak ?

Akyazı’ Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve Yaşar Durmuş buluşmasında ortaya çıktı .

Ak Parti , Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve yönetim kurulu üyesi Osman Öztür ile gazeteci Yaşar Durmuş , iftar sonrası Nostalji parkta buluştu .

Akyazı idari güç olarak kabul edilen Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ile Yaşar Durmuş’ un buluşması , havadan , sudan sohpetle kaçırılacak buluşma değil . Fırsat denecek buluşma .

Mesut Ekrem konuştukça , Yaşar Durmuş dolu , Akyazı sorunları ile iç içe bir İlçe Başkanı ile buluşmanın öenmini daha çok anladı .

Mesut Ekrem fakülte için kuruluşu tamam . Yer tahsisi aşamasındayız . tahsis sonrası Üniversite bina yapmaya başlayqcak . Fakülte binası alaağaç tepesine 120 dönüm arsa üzerine planlanmakta . Fakültenin bölümleri tek tek onaylanmakta diyen Ekrem , yakında daha derli toplu bir açıklama, yapılacak , belkide basın toplantısı düzenlenecek . Yan yol konusu çok öneml diyen Ekrem , bu bilgileri ile aslında Bilal Soykan’ın hazırlıklarının ön bilgisini veriyor . Oto gar sorunu , otoan yolu güzergahı işaret etmesi evet  otogarda devreye girecek , hemde otoban giriş, çıkış gişeleri yanında olacak . Yaşar Durmuş harika diye tepki verirken  Mesut Ekrem Altındere , can köprü üzerinden , Yuvalak mahallesine , oradan Seyfelere ve ormanköy ana yol çıkış planlaması  ,Durmuş tarafıdan Akyazı dört koldan kalkınma hamlesi yaşayacak sözü ile , Mesut Ekrem Bilal Başkana biraz zaman tavsiyesi , hakılı bir talep idi, Durmuş’ ta bu zaman talebine olumlu yanıt verdi , basın olarak gelişen Akyazı için elinden gelecek desteği vereceğini açıkladı . Sohpet güzel Akyazı temennisi ve içilen çaylar sonrası son buldu .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir