ZOR ŞARTLARDA BU GÜNLERE GELDİK .

 

 

 

Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem , parti olarak zorlu yılların mücadelesi sonrası ,Ak Parti liderliği tartışılmaz konuma geldi .

Akyazı eski Ak Partili belediye Başkanları , eski İlçe Başkanları ,eski teşkilat mensupları o yıllarda, Belediye seçimlerinde çetin mücadelelerle , Ak Parti Bayrağını dimdik tuttular, Milletvekilliği seçim sürecinde zorlu mücadeleyi o eski Ak Partililer gerçekleştirdi . Onların amansız mücadelesi olmasa, bu gün biz Akyazı’da Ak Parti liderliğinden bahsedemeye bilirdik .

Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ,ihmal edilmiş , belkide hakları yenmiş, ancak hiç bir zaman Ak Partiyi terk etmemiş ağbilerimizin mücadelelerini yok sayamayız, onlara saygıda kusur edemeyiz demek için , her birini bulundukları yerlerde ziyaret etti. Onurlandırılan eski Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı , ziyaretten menun , onurlandırılan eski partili Ersin van çok memnun , Sakarya Büyük şehir basın ve halkla ilişkiler daire başkanı olan İrfan Kardeş ziyadesi ile hoşnut. Mücadelenin ismi Engin Eroğlu Mesut Ekrem’le birlikteliğe kırıldım ama dökülmedim diyen memnuniyet duruşu , bu ziyaretler ise Mesut Ekrem’in vefalı olduğunun göstergesi. Ekrem her Ak Partilinin yanında olmak benim görevim diyerek birliktelik mesajını yeniledi , Ak Partililere kırılmayın , kol kola büyümeye devam mecburiyetmiz, unutmayın dedirten buluşmalar çok taktir topladı .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir