İMAJ’A BAK .

 

 

 

Ülkemiz ünlü erkeklerin , son yıllarda, imaj aracı olarak kullandığı kirli sakal , tuttu , kirli sakal modasına genç erkekler büyük ilgi gösterdi . Bu imajı sevenler kervanına , Akyazı belediye Başkanı Bilal Soykan’ da katıldı .

Akyazı Belediyesi 2020 yılı ilk meclis toplantısına Belediye Başkanı Bilal Soykan kirli sakalı ile girdi. Bilal Soykan’ın bu durumu ilk olduğu için basının gözünden kaçmadı . Meclis toplantısında kirli sakal modasına uyan Başkan Soykan neşeli tavırları ilede dikkat çekti.

Akyazı Belediyesin Ocak ayı meclis toplantısında ilave maddelerle birlikte 13 madde görüşüldü ve karara bağlandı . beşinci madde huluk komisyonuna havale dilirken , dokuzuncu ,onuncu ve ek gündem maddesinin birincisi İmar komisyonuna havale edildi.Diğer Maddeler kabul edildi.

Akyazı belediyesinde Denetim komisyonu seçimi yapıldı . Yapılan gizli oylamada, MHP Meclis üyesi Ahmet Çatin denetim komisyonuna muhalefet adına girdi .Ak Parti meclis üyelerinden ise , Naci Çavdar, Rasim Bulca, Yılmaz Taşdelen ,Sait Beşir denetim komisyonuna seçildi. komisyon toplantı ücreti olarak 160 TL kabul edildi. Ne demek olduğu anlaşılamayan nöbetçi meclis üyeleri gündem oldu . Bilal Soykan isternirse, MHP’li meclis üyeleride nöbetçi listesinde yerinialabilirdedi. Nöbetçi meclis üyeleri kimin nöbetini tutacak , açıklaması beklenen ilginç olay oldu .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir