SAKARYA AMATÖR , , AS AKYAZI’YI KONUŞACAK . .

 

 

 

Sakarya amatör futbolun , Yıldız takımlarının başında anılan ve tanınan As Akyazı Spor Başkanı Ahmet Durmuş iddialı cümleler kurdu .

Süper amatör ligin fırtına takımları arasında dördüncü olan As Akyazı spor 42 puan sahibi . Diğer gurupların şampyon takımları ise 37 puanla şampyonlar . Bizler çok yönlü elenme isteklerine karşı mücadele ettik, hak etmediğimiz kartlar yedik ancak , As Akyazı spor centilmenliğinden ve kaliteli futboldan taviz vermedik ,diyen kulüp Başkanı Ahmet Durmuş yeni sezona dair yorumlarda bulundu .

As Akyazı spor olarak yönetim ve tekinik kadro dayanışması , futbolcuların kapasitelerini görmüş tecrübe etmiş kişileriz. Bu kadro ile yeni sezona ufak takviyelerle devam edeceğiz. Takımımız futbolcu kadrosu olarak yüksek kapasiteli futbolcuların çokluğunu bir arada yaşayan takımdır .

As Akyazı spor olarak yeni sezona bal ligi iddiası ile başlayacağımızı, Akyazı ve Sakarya kamu oyu bilsin .

As Akyazı bal ligini hak ediyor, futbolcularımız balligi istiyor, Akyazı amatör futbol kamu oyu bal ligine hazır, Sakarya amatör süper lig takımlarından bal liginin çıkış yolunu futbolumuzla alacağız, bileğimizin gücü ile hedefimizin yolunda futbol oynayacağız, Akyazı değil, Sakarya amatör futbol severler As Akyazı’yı konuşacak diyen Ahmet Durmuş kararlıyız, ona göre kadromoz hazır dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir