MERTCAN SEVDİĞİ FATMANUR,A KAVUŞTU,DARISI BEKLEYENLERE.

Yıldıray Yılmaz’ın oğlu Mertcan Yılmaz; dünya evine girdi…

Sakarya’nın tanınmış isimlerinden Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Sekreteri, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeşilay Sakarya Şubesi Saymanı Yıldıray Yılmaz’ın kendisi ile birlikte çalıştığı yakışıklı oğlu Mertcan Yılmaz; gönlünü kaptırdığı güzeller güzeli Fatma Nur Tutar; Hanedan Tesisleri’nde gerçekleşen muhteşem düğün töreni ile evlenerek; bir ömür boyu sürdürmeyi planladığı evliklerine “Evet” dedi.

Sakarya’nın tanınmış alilerinden; Gülser & Yıldıray Yılmaz çiftinin oğlu Mertcan Yılmaz ile Fikriye & Mükremin Tutar çiftinin kızı Fatma Tutar; Hanedan Tesisleri’nde gerçekleşen muhteşem düğün töreni ile evlendi. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın nikâhını kıydığı görkemli düğünde; Fatma Nur ile Mertcan Yılmaz çiftin nikâh şahitliğini ise Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kocacık ile yakışıklı damadın kuzeni Erol Ziyan üstlendi.

Seçkin konukların yer aldı

Siyasi Parti Yöneticileri, meclis üyeleri, iş, siyaset, medya, spor, stk, sağlık, askeri camiasından tanınmış seçkin konukların yer aldığı cemiyette katılan davetliler arasında; Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, YEŞİLAY Sakarya Şube Başkanı Arzu Çakır, Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci, yer alırken, programların yoğunluğundan cemiyete gelemeyen davetliler ise, yolladıkları çiçeklerle, düğün alanını adeta çiçek bahçesine çevirdi.

Kont Adnan sahne aldı

Düğüne katılamayan diğer bir isimde; Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ise çelenk gönderip ve telefonla arayarak Fatma Nur ile Mertcan Yılmaz çiftini tebrik etti. Gecede ayrıca; Baba Yıldıray Yılmaz’ın yakın aile dostu olan Karadeniz’in Kont Adnan lakaplı ünlü sanatçısı Adnan Yılmaz, gecede söylediği şarkı ve türkülerle, davetlilere hoş bir gece yaşattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir