ÇETİN SARI ANAHTARI TESLİM ET.

 

 

Galeri

ÇETİN SARI ,
ANAHTARI TESLİM ET.
Akyazı sanayi sitesi kooperatifi yerine geçecek çok az üye kayıtlı dernek Başkanı Çetin Sarı,hakkı olmadığı halde,haksızca kooperatif mallarından yıllardır aylık toplamakta, aldığı aylık karşılığında sitede hiç bir hizmet etmemekle birlikte,o yok,bu yok,belediye hizmet etmiyor sözleri ile bazı hizmetleri belediye imkanlarıyla karşılamakta.
Kooperatif gelirlerini ne yaptığını açıklamayan Çetin Sarıya dernekler masası incelemeside yapıldı,gelir ve giderler incelendi bilgisi hiç duyulmadı.
Ben sanayi dernek Başkanıyım, sanayi benden sorulur,kira gelirlerini ben toplarım iddiasını dillendiren ,ÇETİN Sarıya oda Başkanı Sezgin Durmuş ve yönetimince itiraz edilmekteydi.
Oda başkanlık seçiminde taraf olup ,hatta hiç şık olmayan biçimde,Başkan adayı olarak çıkardığı Ekrem İlhan,’ın yönetimine ismini yazdıran Çetin Sarı, bu hamlesiyle,Ekrem İlhan Başkan seçilmesi halinde, altı ay içinde ,ÇETİN SARI, Ekrem İlhan,ı istifa ettirip oda başkanlık koltuğuna oturacağı çok konuşuldu,bu görüş oda üyelerinin hemen hepsi tarafından kabulde gördü.
Akyazı eski Madeni sanatkarlar odası Başkanı,da olan Çetin Sarı,ben hizmet ediyorum iddiası,yine madeni sanatkarlar eski oda başkanı Hayri CUROĞLU tarafından red edildi,Hayri CUROĞLU, Sezgin Durmuş ve yönetimine destek vererek ,ÇETİN SARI,ya sen esnaflarımızın arasında hizmet değil,fitne üretiyorsun manası taşıyan destek,ÇETİN Sarı,ya verilen en güzle cevaptı.
Akyazı madeni sanatkarlar odası seçimi yapıldı.
297 üyeli oda seçmenleri oy kullandı,Sezgin Durmuş ve yönetimi 215 oy verdi.
ÇETİN SARI,nın isminin bulunduğu liste ise sadece 37 oy aldı.
Oylar açılırken salondan Çetin Sarı,kaçışı gözlerden kaçmazken,ÇETİN Sarının kaçışını görenler bir birlerine,kaçarak kurtaramazsın,derneğin anahtarınıda teslim edecek ve sanayide görünmen için gerekçen kalmayacak diyerek gülüştüler.
Akyazı madeni sanatkarlar ve esnaf odası seçim sonucu,ÇETİN Sarı,ya senden gelecek hizmeti istemiyoruz cevabı olmakta,ÇETİN Sarı topladığı tüm gelirlerle birlikte dernek anahtarını odaya teslim etmeli.
Eski kooperatif üyelerin tamamı oda üyesi olduğu için kooperatiften kalma mülklerde odaya kayıt edilmeli,hizmetler yerini bu sayede bulmalı.,ÇETİN Sarı ivedi anahtarı teslim etmeli,haksız çıkar peşinde olmadığını ispatlamalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir