ERKAN ÇORUHLU HAŞLADI.

BAZI SÖZDE SAYFA ARKADAŞLARIM
Dün akşamki tarihi buluşmadan sonra, HDP nerede gibi sorular soran trollerinin bu tavırları içlerine düştük leri hezayanın bir sonucu olsa gerek.
Ben;Deva Partisi Akyazı İlçe Başkanıyım partim adına siyaset yapıyorum bu sayfada bana ait bir sayfa bazı arkadaşların siyase arenasi değil insanda zerre kadar ahlak olsa karşıdaki insana saygı gösterir ama bakıyorum ki sizde o yok, tabiiki bir İlçe Başkanı olarak eleştirilere açık olmam gerekiyor lakin yapılanlar eleştiriyi çok aşıyor kendinizi bir vatanperver milliyetçi büyük müslüman zannederek karşıya tam tersi hasamet duygularıyla bakma alışkanlıklarınızı bırakın artık sizin bu savlarınız yıkıldı millet uyandı seksendört milyon bir ve beraberiz bırakın bu bölücü dili. Artık eski sömürü düzeni kalkıyor, artık çalışarak üreterek hayatınızı kazanmaya başlayacaksınız. Buna şimdiden alışın derim…
Türkiye Masası ile Türkiye yeni bir siyasi iklime adım atmıştır.
Bir paylaşım yapıyorum 6 lider bir araya gelmiş ülkenin düştüğü ekonomik buhran halkımızın fakirleşmesi karşısında bir çıkış yolu arıyor 6 parti bir araya gelerek iktidara talip oluyor olamazlar mı bir engel mi var ülkede krallık veya saltanat mı var nedir bu sıkıntınız nedir korkunuz bu Ülkenin evlatları yüz yıldır bu Cumhuriyeti yaşadı ve benimsedi farklı emellerinize varsa nafile kimsenin gücü bu Cumhuriyeti yıkmaya yetmez. Cumhuriyet halkın iradesidir oda kötü yöneten gider yenisi gelir oda beceremez ise oda gider halkın dediği olur..
Sizin bu yazdıklarınızın bizde tabbiiki cevabı var mesela sizce terör örgütü pkk mı hdp mı bana göre hdp pkk ile arasına mesafe koymaz ise ikiside tabiî ki…. pkk ana unsur onu bu liderler zirvesinyle irtibatlandırmak isteyenler boşuna aramayın onlar burada yok onlar Diyarbakır meydanında bebek katilinin mektubunu okutup osman öcalanı TRT çıkarmak için klip çekiyorlar gidin beraber yalanın bu sözüm benim sayfamda kendini gösteren sahte kahramanlara(Ben açılım sürecinin Ülkeye zarar vereceğini söylerken siz neredeydiniz ne güzellemeleri yapıyordunuz iyi düşünün denedik olmadı öylemi bu kadar basıtmi) hadi sizde bu bana ait sayfadan ayrılın ister kandile ister Yansıadaya gidin alın tepe tepe kullanın beni ilgilendirmez (Bebek katilini sakın legalleştirmeyin en ağır hesabını sorarız) lakin benim sayfamda kendinizi benden daha Muhafazakar benden daha milliyetçi olduğunuzu zannediyorsanız hadi oradan hadi oradan kimsin sen.
Bu yazdıklarım benim sayfamı kendi siyasi arenası zannederek dolaylı olarak kendileri trol olmuş güya karşı tarafa birşeyler ima eden kişilerle ilgilidir bu kişiler yaptıkları bazı paylaşımların imasının bile hakaret sayılacağını bilmeyen zavallılardır.
Yoksa; bölücü olmamak, Milli ve dini değerlere saldırmamak kaydıyla her görüşe saygı duyarım. Bu duygularla her görüşten arkadaşlarımın olması benim için aralarında hiç bir ayrıcalık olmayan arkadaşlarımdır. Hepbillikte birimizi sevmeli saymalıyız biz seksendört milyon birlikte Türkiyeyiz.
Erkan ÇORUHLU
Deva Partisi
Akyazı İlçe Başkanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir