HASAN ALİŞAN POSTAYI KOYDU.

HASAN ALİŞAN POSTAYI KOYDU.


Sakarya esnaf sanatkarlar odaları birliği,40. Olağan kongresi yüksek delegasyon katılımıyla gerçekleşti.
SESOB kongresinde Ak Kaprti Genel Başkan Yardımcısı ali ıhsan Yavuz,SBB başkanı Ekrem Yüce,MHP gurup Başkanı,SAKARYA Milletvekili LEVENT BÜLBÜL,CHP gurup Başkanı Engin Özkoç.Ak Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Atabek,Ak Parti il Başkanı Yunus Tever,İyi Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan,Chp Il Başkanı Ecevit Keleş,belediye Başkanları,Ticaret il müdürü Emre Atmaca ve çok sayıda katılımcı tarafından izlenen kongre,saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Ağaç işleri federasyonu genel Başkanı Ali Rıza Ercan’ın divan başkanlığı yaptığı kongrenin damga konuşması Hasan Alişan tarafından yapıldı.
Konuşmasında pandemi dönemi esnaf dertlerinin yığıldığı dönemde haksızlıklarla mücade ettik dedi,hizmetlerini aktardı.
HASAN ALİŞAN çok uzun süre başkanlık yaptın,bırak diyenlere,bırakmam,ancak bana oy veren delegem bırakderse bırakırım, gerisini hesaplamayankar, bir varımder,bir bakarsınız yoklar,böyle diyerek,işinize gelirse demeye gelen konuşması,resmen meydan okuma oldu.
Alı İhsan Yavuz konuşmasında iktidarın mücadelesinden bahsetti,Engin Özkoç ise Alişan,a konuşmanı yadırgadım dedi.konuşmalardan sonra yemek ikram edildi. Sandıktan rakipsiz SESOB BAŞKANI HASAN ALIŞAN çıktı.yönetime ise
Mehmet Demirel,Tuncay Göktaş,ALİ Bektaş,Kadir Yazgan,Hüseyin Kaliç,Kerim UyarDuray Ölmez,Yusuf İlkhun,denetim kurulunaysa
Ahmet Cemal Var
Tuncay Göktaş,
Osman Kubilay,
Hasan Pınarcı
Şerafettin Gülerce,disiplin kurulunaysa
Erol Maden
Ahmet Hamdi Ürküt
Sabri Günay
Sezgin Durmuş
Bahattin Paşalı seçildiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir