BİR KONUŞTU , DEPREM OLUŞTU ! !

 

 

Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve gazeteci Yaşar Dırmuş , Ak Parti ilçe merkezinde bir araya geldi .

Akyazisesi.com haber sitesinde yayınlanan , Mesut Ekrem ne zaman konuşacak , habere istinaden gerçekleşen buluşma , yapılan sohpet ,Akyazı ‘ nı on yıl sonrasının ekonomik , kültürel, sosyal ve trizim alanlarında kalkınmanın sınırsız boyutu ortaya çıktı .

Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem konuştukça , gazeteci Yaşar Durmuş ‘ un şaşkınlığı arttı , şaşkınlığın nedeni yapılan bilgilendirmenin çok , ama çok önemli oluşu .

Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ‘ in açıklamaları , Akyazı’ nın beklenen şahlanışı olacak açıklamalardı .

Mesut Ekrem konuşmasında SUBÜ Rektörü Mehmet Sarıbıyıkla yapılan görüşmeler ve alınan kararlar hakkına bilgi sonumu . Akyazı Sğlık bilimleri fakültesi Alaağaç tepesinde yapılacak . Aksar projesi ile entegre olacak olan fakülte sağlık trizmini de için de barındıracak .

Akyazı ‘ da fakültenin çok ötesinde bir  hazırlık içerisindeyiz , SUBÜ veya bir Başkan Üniversite ,sağlık alanında planlanan üçüncü üniversite Akyazı ‘ da planlanmakta . Akyazı artık kampüs görevi üstlenecek . Bu nedenle iki yüz dönüm arazi hazırlıklarımız başladı . Bu arazi ise salihiye sırtlarında planlanmakta .

Akyazı ‘ da düşünülen kampüs şimdilik yüksek olukl düzeyinde oteli içerisinde ,Hastansi içerisinde , sağlık yüksek okulu uygulamalı imkanı olan bir büyük proje dedi.

Mesut Ekrem bu açıklamaları yaparken , gazeteci Yaşar Durmuş ‘ un içerisinde ,büyüyecek Akyazı ,Sakarya değil Marmaranın merkezi olacak gerçeği karşısında deprem oluştu .

Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem açıklamasının devamında , Akyazı Salihiye de kamp yapılacak biçimde spor aktivitelerini içerisinde bulunduran , antrenman ve gerçek çim sahası olan oteli olan bir spor kompleksi çalışmalarımız var . Bu hazırlıklar bir gün için değil , Akyazı ‘nın on yıllık kalkınma planı diyen Mesut Ekrem , jeotermal tarım projesi hakkında da bilgi verdi. Bu projede hayata geçirilecek , Akyazı ‘lılar birazdaha sabır tsinler yetecek dedi.

Gazeteci Yaşar durmuş , Ak Parti İlçe Başkanı Mesut ekrem’ in bilgilendirmesinden sonra , Akyazı dört bir koldan kalkınma hamlesi yaşayacak ,diyerek Ekrem’ e bu sözlerinizin takipçisi olacağız , yapmaz iseniz sizleri halka şikayet eden haberleri gözümü kırpmadan yapacağım dedi. Ekrem ise  ,hep birlikte büyüyen ve güzelleşen Akyazı ‘da yaşamak için adımlar atacağız, birlikte başaracağız , basının eleştirilerini , ikaz kabul edip , halkı doğru bilgilendirme haberleribiz de sizlerden bekliyoruz dedi. Gerçekten Ekrem ‘in açıklamaları hayata geçer ise , Akyazı sağlık ve trizim alanlarında Marmara bölgesine hizmet eden bir merkez olma özelliği kazanacak  , Akyazı ve Sakarya birlik te kazanacak .

Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem , önümüzdeki eğitim ve öğretim dönemi için MYO ‘ da üç yeni bölüm açılacak . İki  yıllık olacak  bölülmler için ise Tbbi dökümantasyon ve sekreterlik ,Sağlık kurumları işletmeciliği ,Sağlık turizmi işletmeciliği açılacak .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir