EKREM , DERTLİ HAYDİ GÖSTERİN KENDİNİZİ .

 

 

Akyazı yerel seçimlerde , Akyazı’lı seçmenle büyük oranda, Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve MHp İlçe Başkanı Ali Dertli muhatap oldular, konuşmaları onlar yaptı , Bilal Soykan hizmet endeksli sözlü taleplere yanıt veren söz sahibi oldu .

Akyazı , Ak Parti İlçe Başkanı Mest Ekrem ve MHP İlçe Başkanı Ali Dertli , seçmenlere Beka , Millet selameti içerikli konuşmalar yaparak , Ak Parti ve MHP ortaklığı olan Cumhur İttifakına oy vermek zorunluluğunu gündemden hiç düşürmediler .

Akyazı’lı seçmenler Mesut Ekrem ve Ali Dertli’ nin hassasiyetine kulak verdi , hak verdi , % 72 lik oy oranı ile , Akyazı’ da Bilal Soykan ve ekibi onurlandırdı . Bu onur Akyazı’yı Sakarya , Marmara ve hatta Türkiye birinciliğine taşıdı .

Akyazı artık görev sizde mesajını Ekrem ve Dertliye verdi . Verilen görev ise , Akyazı Belediye Sarayının ön ve giriş kapı üzerinde bulunan , Akyazı Belediyesi levhası üzerine T:c ibaresinin eklenmesi olmakta.

Haydı Mesut Ekrem , haydi Ali Dertli , T’ yi  Ekrem , C’ yi Dertli monte edin Akyazı Belediyesi T:C’ ye kavuşsun , gösterin kendinizi bu önemli hamleyi başarın .

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir