İSTANBUL’ A AÇILAN KAPI OLACAĞIZ .

 

 

Akyazı CHP İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu ile gazeteci Yaşar Durmuş , yeni camide bulunan Alparslan Türkeş sosyal tesislerinde buluştu , hayli güzel konuları görüştüler .

İstanbulseçimleri üzerine görüş soran Yaşar Durmuş’a CHP İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu çok değerli görüş katkısında bulundu .

Akyazı CHP İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu , İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlık yenileme seçimleri üzerine , sevindik , sevindirenlere teşekkür ederim derken , sevincin tüm Ülke sathında olduğunu belirtmesi çok ilginçti .

CHP İlçe örgütü olarak Akyazı’da çok sayıda İstanbul seçmenini ,seçimlere katılmak üzere yol çıkardık . Tespit ettiğimiz seçmenimizin gidiş , dönüş otobüs biletlerini aldık . Bizim gönderdiğimiz seçmenler İstanbul teşkilatınca karşılandı , her biri oy kullanacakları ilçelere  götürüldü , oy kullanma işlemi tamamlanan seçmenimiz yine teşkilat gözetiminde , Akyazı’ ya gönderilmek üzere terminale getirildi dedi. Titiz çalışma hakında bilgileri detaylı veren ,Akyazı CHP İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu , her Akyazı’lının İstanbul’ da mağdur oldum , dememesi için ben ve arkadaşların İstanbul’a açılan kapı vazifesi görüp , hakkı elinden alınmak istenen Akyazı’lının yanında duracağız, gerekirse elinden tutup , arabamıza bindirip ,mağdur edilmesini engelleyeceğiz dedi. Furuncuoğlu Akyazı’lıyız, Akyazı’lının güvenmesini talep ediyoruz, güvenirlerse, biz ekip olarak , Akyazı CHP örgütü olarak , Akyazı’lının güvenini boşa çıkarmayacağız, çıkarmadığımızı Akyazı’lı dostlarımız görecek dedi .

Akyazı CHP İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu Alparslan Türkeş isminin parka verilmesini yadırgamadığını belirterek ,yanlış bir karar değil dedi. Bu park’a Akyazı’ya hizmeti geçen bir şahsımızın isminin verilmesine de karşı çıkmazdım diyen Recep Furuncuoğlu ,,Akyazı’lıların kendisi ile diyalog kurmasını istedi. Kimse ile içemeyeceğizmiz çay yok , sojpet edemeyeceğimiz İnsanımız yok , bizlerde birer Akyazı’lıyız , Akyazı’lıların dertleri ile kederlenir , mutlulukları ile mutlu olanlarız dedi .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir