SONUÇ HÜSRAN DEGİL !
SAKARYA Spor, KOCAELİ SPOR final maçı bir çok eleştiri noktalarıyla sonuçlandı . .
Komşu bence bileğinin hakkıyla kupayı evine, takımını ise birinci lige götürdü. . !
SAKARYA spor finalde mağlup oldu diye yerden yere bu takımı vurmak hiç de vicdanı değil kanımca!
Sakarya spor ligler başladığında futbolcu alacak ekonomik gücü olmayan borçlu bir takımdı . .
İkinci liglere katılamayacak takım Sakarya spor açıklamaları yapılıyordu. !
Tff,ye şu kadar para yatmaz ise Sakarya spor liglere başlayamaz ,tehlike çok büyük, şu güne kadar Tff,ye yatırılması gereken meblağ milyonlarla yazılıyor anlatılıyordu . .
SAKARYA spor zorlukları aştı, sahaya takım çıktı,ligde iddialı sonuçlar aldı,çeyrek final oynadı,yarı final oynadı, şampiyonluk maçına da aslanlar gibi çıktı topunu oynadı, dahası Sakarya spor sevdasını tekrar hatırlattı. .
Yok denecek konumdan ,Final maçına kadar yürümeyi başaran ,Sakaryamızı ayağa kaldıran takıma çok ağır yüklenmek . .
Kapıdan giremez denen Sakarya spor,u bu günlere getiren ,TÜM ödemeleri yapmayı başaran Ekrem Yüce,ye,Cevat Ekşiye, SAKARYA spor kulüp yönetimine,ter döken antrenör kadrosuna,futbolcularına,SAKARYA ıçın ayağa kalkan taraftarlara büyük haksızlık olur. .
Eleştirimi ! !.
Tabiki yapılmalı. .
Hakemin yanlış kararları eleştirilmeli. .
Topu kaptırıp kalemize gelen gole sebep olanlar eleştirilmeli . .
SAKARYA spor bence final oynamayı başarmakla taktir edilmeli.
Moraller bozuldu . .
Kırıcı olmamak ve gelecek sezona hazırlık şimdiden başlamalı.
SAKARYA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM YÜCE, taraftar lideri tarafından ziyaret edilerek bir buket teşékkür ikram yapmalı. .
SBB Başkanı Ekrem Yüce,nın oluru alınmalı Sakarya spor kongreye tek vücut olarak gitmeli. .
SAKARYA spor,U yerden yere vurmaktan vaz geçilmeli.