AKYAZI GENEL BAŞKAN ADAYI AĞIRLADI.

AKYAZI GENEL BAŞKAN ADAYI AĞIRLADI.
Türkiye,AĞAÇ işleri Federasyonu Genel Başkan adayı Hüseyin Taklacı,Akyazı’ya geldi.
Ankara Ağaç işleri ve lakeciler odası Başkanı seçilen Hüseyin Taklacı,Ali Rıza Ercan’ın karşısında seçim kazanan başkan oldu.
Oda Başkanlığında Ali Rıza Ercan’ı yenen Taklacı,Aynı zamanda Türkiye ağaç işleri federasyonu başkanı da olan Ali Rıza Ercan’ın yine rakibi olan Ankara Ağaç işleri ve lakeciler oda başkanı Hüseyin Taklacı,Federasyon genel Başkanlık seçimleri için, yurt çapında il il, ilçe ilçe ağaç işleri odalarıyla buluşmalara aralıksız ve amansız devam etmekte.
Hazıran ayı içerisinde yapılacak Genel başkanlık seçim çalışması kapsamında,Akyazı,YA görüşmek üzere geldi.
Türkiye ağaç işleri federasyonu Genel Başkan adayı,Hüseyin Taklacı,yı AKYAZI ağaç işleri odası Başkanı Birol Yılmaz karşıladı ve ağırladı.
AKYAZI AĞAÇ İŞLERİ oda bürosunda gerçekleşen buluşma,demokrasilerde olması gereken ortam ve olgunlukta gerçekleşti.
AKYAZI AĞAÇ İŞLERİ ODASI BAŞKANI BİROL YILMAZ, ilçemde federasyon Genel Başkan adayı ağırlamaktan memnunun,kendisine ziyareti için teşekkür ediyorum derken,demokrasinin olmassa olmazı odalardır,rakipli seçim mücadele gerektirir,medeni cesaretinden dolayı,FEDERASYON GENEL BAŞKAN ADAYI OLAN HÜSEYİN TAKLACI’yı tebrik etti ve çıkmışolduğu yolda muvaffakiyetler diledi.
Türkiye ağaç işleri Federasyonu Genel Başkan adayı Hüseyin Taklacı,Birol Yılmaz başkanla tanışmaktan ve Akyazı’ya gelmiş olmaktan mutluyum,Oda Başkanı Birol Yılmaza ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir