EKREM YÜCE BİR OLURSAK ZORLUKLARI AŞARIZ.


Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce büyük bir neşe içerisinde Akyazı,lıların karşısındaydı.
Ekrem Yüce,nin kendine özgüveni,geleceğe dair görüşlerinde netleşme var dedirten ,ufuk ve hedef çizen konuşma ve tok ses tonundan anlaşıldı.
Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ,Akyazı Pazar köy,e yapılan alt yapı ,asfalt ve yaya kaldırım açılışı için ,Pazarköydeydi.
Akyazı ,Pazarköy mahallesi halkı tarihi günlerinden birini yaşadığı açılıs töreninde,Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan,Pazarköy muhtarı Zekeriya Akcan,muhtarlar dernek Başkanı Yaşar Kahraman,muhtarlar ve Pazarköylüler tarafından karşılandı.
Saski Genel Müdürü Yiğit Turan,Basın halkla ilişkiler daire Başkanı İrfan Kardeş,iletişim daire Başkanı Abdullah Yıldırım ve cok sayıda SBB bürokratının katıldığı açılış toren alanıda ,Büyük Türk Bayrağının bir tarafında Atatürk,diğer tarafınde,Erdoğan ,ın asılan büyük posterleri törene yakışan görüntü oldu.
Bilal Soykan,Yasar Kahraman,Zekeriya Akcan ve Akyazı Belediye Başkan vekili Mehmet Öztürk,ün takım elbisesi ve gravatlı görüntüleri Akyazı,lıların asaleti dedirtti.
Pazarköy tarihi bir çok törene evsahipliği yaptığı bilinir,bu nedenle olsa gerek Pazarköy halkı tecrübesi,ev sahipliği ve konuklarla ilgilenmelerinin taktiri eşliğinde, tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının hep bir ağızdan okunmasıyla başladı.
Engin Eroğlu,nun başarılı sunuculuğu eşliğinde ilk,muhtar Zekeriya Akcan kürsüye çıktı,heyecanlı olduğu anlaşılan muhtar tek tek isim vererek hoşgeldiniz dedi,kürsüden ayrıldı.
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan konuşmadan önce tören izleyenlere açılışı yapılan yol çalışması sinevizyon gösterimi ile izlettirildi.
Bilal Soykan Üç kilometlerilk Pazarköy caddesi altyapısı,yaya yol yapımı,8m olan yolun 15 metreye çıkmış olduğunu,pazarköylülere tek kuruş yol terk,i parası ödenmediğini belirttiği konuşmasında,ÜçMilyon,a mal olan hizmet için desteklerinden dolayı Büyük şehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,ye teşekkür etti,bu güzel hizmet Pazarköy halkına ve Akyazımıza hayırlı olsundedi,Soykan güzel konuştü.
Pazarköy,de açılış törenin,de şirin Sakarya,ya Ekrem Yüce tarafından yapılan hizmetlerde sine vizyondan izlettirildi,Pazarköylüler tık ses cıkarmadan,hizmet filmini büyük dikkat ve zevkle izledi.
Pazarköý,lülerin alkışları arasında kürsüye hitap için Ekrem Yüce çıktı,Akyazı Ak Parti İlce Başkanı Mesut Ekrem ,izlediği hizmet filminin sonunda işte Ak Parti Belediyeciliği der gibi yüzü neşeli ve tebessümlü görüntüsü de dikkatlerden kaçmadı.
Akyazı bize çok sahip çıktı,Akyazı bir numara ve Akyazı,lılar baştacıdır sözleri ile Ekrem Yüce konuşmaya başladı,Akyazı,ya yüz ton asfalt kazandırdık,atık tesisini büyütüyoruz,dönüm başı elli ton domates üretilecek topraksız sera Akyazı,da dedi ve bu yeni Başlangıçtır,bir elin nesi var eki elin sesi var diyen Yüce,Mesut Erem,le,Bilal Soykan,la,muhtarlarla el ele vereceğım ,Akyazı,ya daha çok hizmetler edeceğim diyerek açılış hayırlı olsundedi.
Ekrem Yüce Pazarköy açılışı sonrası ,Akyazı Akballık ve Balballı mahallelerindeki torenlere katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir